Servicii:

Training

Team Power Effect

Team Building

Master Training Performance

Program de Certificare Tematica

Training needs assessment

Outplacement

HR Consulting

Assessment

Organizational Surveys

Performance Evaluation System

Employee Induction and Retention


 


 

Parteneri:

 

 

 

Linkuri recomandate


MUZEUL NATIONAL DE ARTA‚ AL ROMÂNIEI


 

 

Evenimente Skill Team 

 

Serile performantei

 

 

 

Noaptea Muzeelor


 
TURNEUL DE TENIS:
 
Sustinem:

 

 

 

  


 

Team Building

 

La noi Team Building nu este bodybuilding. Chiar daca actiunile outdoor si uneori sporturile extreme sunt parte integranta din programele noastre, raportarea la obiectivele trasate de Client este atent urmarita, iar procesarea informatiei dupa fiecare actiune ajuta echipa sa se descopere, iar valorile organizatiei sa capete forme reale si motivante.
In echipa de Team building, animatorii actiunilor, sunt insotiti de traineri profesionisti, psihologi, specialisti in abilitati manageriale.

 

La ce intrebari veti gasi raspuns apeland la acest serviciu:
- Cum consolidam echipa?
- Cum facem o echipa performanta?
- Cum comunicam cu succes intr-o echipa?

 

secvente din portofoliul de Team Building

 


 

 ” Dacă ar fi să caracterizez într-o singură sintagmă echipa SKILLTEAM aş spune: implicare şi interes maxim faţă de client.”
SkillTeam: O echipă excelentă şi un partener de nădejde! Mulţumim!

Florin Preda, Director General ButanGas

 ”M-am simtit extraordinar. Relaxant si util! A fost interesant sa aflu alte abordari si perspective ceea ce inseamna o sursa de informare foarte buna.”

Mihaela Apostoleanu, Training Manager - Oracle

 ”Organizare, profesionalism, interes, determinare, caldura - echipa Skill Team. Mi-a placut.”

Nicoleta Udrea, HR Manager Pepsi

 ”Consider ca am acumulat multe informatii care mi-au oferit o imagine de ansamblu asupra temei propuse.Mi-ati depasit asteptarile! Va multumesc.”

Teodorescu Daniela, HR Project Manager - Sensiblu

 ”Un training cu un continut foarte interesant, detalii bine puse la punct. Final emotionant!”

Nicoleta Paslaru, HR Coordonator - Ikea

 ”A fost profi, mai vreau !”

Stefan Plopeanu, CEO - Omniasig

 ”Ati depasit asteptarile ! Sper ca si echipa Omniasig.”

Daniel Popescu, Director Dezvoltare / Training - Omniasig

 ”Mi-am dat seama inca o data ca spiritul de echipa este foarte important intre oameni, intre colegi.”

Florina Cosma, Director Financiar - Omniasig

 ”Depasiti asteptarile? Parerea mea: DAAA! De ce? Ne puneti in ipostaze noi unii fata de altii. Rezultatul: o mai buna cunoastere a membrilor echipe.”

Dan Varsa, Director IT - Omniasig

 ”Sunteti o echipa extraordinara. Va multumim! Ne-ati ajutat sa ne rezolvam problemele singuri!”

Melania Sandu - Henkel

 ”Clar, concis si la obiect. Recomand tuturor cu incredere cursurile Skill Team.”

Titus Olteanu, Sales Manager - Petrom

 ”Sa interactionezi cu 36 de oameni nu este un lucru usor, iar Skill Team a reusit mai mult decat o iesire la munte, a facut ca cei 36 sa se simta excelent, sa descopere lucruri pe care nu le stiau si sa ridice ceata si incertitudinea dintre colegi. Organizare logistica excelenta, Florian si Alina - Profesionisti !!!”

Cristian Ditoiu, General Manager - Acasa Media

 ”A fost o surpriza placuta sa constat ca in locul unor intelegeri foarte tehnice despre intercomunicare am gasit o atmosfera foarte placuta, creativa si stimulativa. Mi-a placut sincer. Pe langa timpul pe care l-am petrecut foarte distractiv, cred ca plecam cu un nou castig, acela de a fi un coleg mai bun, deci un profesionist mai bun.”

Bogdan Mantescu, Programator - Acasa media

 ”O experienta interesanta si dinamica care m-a ajutat sa-mi cunosc mai bine colegii, lucru esential in imbunatatirea performantelor oricarei companii.”

Raluca Georgescu, Bussines Developer - Acasa media

 ”Dacă ar fi să caracterizez într-o singură sintagmă echipa SKILLTEAM aş spune: implicare şi interes maxim faţă de client.Este tipul de furnizor care iţi propune ca program de teambuilding ceea ce îţi doreşti şi nu se lasă până nu îţi satisface nevoile organizaţionale.Te poţi baza pe ei! Programul de teambuilding furnizat ne-a oferit momente minunate şi memorabile. SkillTeam: O echipă excelentă şi un partener de nădejde! Mulţumim!”

Florin Preda, Director General - ButanGas

 ”Este unul din cursurile la care m-am regasit pe mine insumi mai optimist si mai incarcat de energie pozitiva. Felicitari si multumiri trainer-ului.”

Sorin Osaci - Lisa Dralxmaier

 ”A fost metodologic, practic, relaxant, constructiv, necesar, interactiv. Am ramas impresionata de cat de mult iti poate schimba modul de gandire, atentia si actiunea personala un astfel de curs. ”

Moldovan Victoria, Coordonator Grupa Calitate - Lisa Draxlmaier

 ”Un curs interesant, captivant, care poate pune pe ganduri, sa te autoevaluezi, sa cauti in tine solutia care poate aplana sau rezolva un conflict. Stresul in care traiesc in primul rand tot de mine poate fi gestionat si redus, dupa care pot apela sau interveni factori independenti de mine”

Pop Catarina, Sef Birou - Lisa Draxlmaier

 ”Intr-adevar ne-ati ajutat sa ne cunoastem mai bine, sa ne dezinhibam, sa avem mai multa incredere in ceea ce putem sa facem, sa avem curajul afirmatiilor si foarte important .... sa ne simtim foarte bine impreuna. Multumim!”

Iulia Antemir, CSO - BASF

 ”Simpatici, flexibili, zambitori, preocupati, grijulii, prietenosi ...”

Mircea Chetronc, Marketing Manager – BASF

 ”Un training util, cu informatii noi. Organizarea cunostintelor intr-un mod logic, constientizarea unor reguli de comportament alaturi de capacitatea lectorului de a se adapta situatiei la fata locului au fost de apreciat”

Serban Cismarescu - Innova

 ”Asteptarile mele au fost total depasite. Sunteti adevarati profesionisti si meritati o extindere mai mare. Mult succes in continuare”

Ichim Mihai - Innova

 ” M-ati facut sa constientizez fapte si actiuni pe care pana acum le-am ignorat. Cursurile Skill Team au contribuit la buna desfasurare a activitatii mele atat in plan profesional cat si in plan personal. Am invatat sa comunic cu alte persoane, in functie de rolurile pe care le au acestia. Metodele de predare sunt desfasurate intr-un mediu deschis, cu implicarea participantilor, oferindu-le activitati interactive. ”

Roxana Stan, Project Manager - Eltrix

 ”Cursul de managementul echipei mi s-a parut cel mai bogat in informatii, aplicatii si de maxima importanta pentru activitatea noastra in cadrul grupului. Prestatia lui Florian a fost extraordinara. Felicitari!”

Alexe Corina, Manager Service – Eltrix

 ”Indeplinirea obiectivului este foarte importanta. Reprezinta scopul pentru care exista o echipa. Esential insa, este modul in care se indeplineste obiectivul respectiv.”

Gheorghiescu Vali, Director Achizitii - Eltrix

 ”Sincer, nu reuseam sa ajungem la performanta asta fara dumneavoastra - multumim ca ne-ati facut sa ne simtim mandrii ca lucram la si pentru Aplast.”

Evelina Costache - Aplast

 ”Sunt lucruri pe care probabil le stim, dar de multe ori uitam sa le aplicam sau le aplicam in mod dezorganizat. Reprezentantii companiei Skill Team ne-au facut sa ne dam seama de importanta ECHIPEI cu care lucram. Ii felicit si le multumesc.”

Corina Blezu, Business Development Manager - FFadvertising

 ”O echipa profesionista, atenta la detalii, pentru care satisfactia clientului, bucuria, voia buna sunt primordiale.”

Dan Anghelescu, Director Service - Julsoft

 ”Am ramas si plec cu o impresie extrem de placuta, am intalnit niste adevarati coechipieri.”

Oana Roman, Inspector Resurse Umane - Julsoft

 ”In acest week-end cred ca am inteles cu adevarat ce inseamna sa lucrezi in echipa, ceea ce reprezinta forta echipei si rolul pe care trebuie sa il am in cadrul echipei. Va multumesc pentru tot!”

Dacian Socea, Consultant ERP - Julsoft

 ”Un program excelent care ne-a ajutat sa ne relaxam si sa reinviem echipa.”

Mihnea Popescu, Director de Marketing - MGA

 ”Am apreciat pe parcursul desfasurarii team building-ului coerenta programului, imbinarea cu succes a elementelor de teorie cu cele practice si implicarea trainerilor in antrenarea si stimularea participantilor.”

Nistor Rosalia, CEO - Selir

 ”Cursul a fost o ocazie pentru mine sa fiu in compania unor persoane ce pot fi considerate drept model. Am avut ocazia sa vad cum as vrea sa devin, cum sa lucrez la mine in companie si unde as vrea sa ajung. Multumesc.”

Catalina Stanciu - Grand Plaza

 ”Datorita acestui curs am reusit sa inteleg care sunt plusurile si minusurile in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasor zilnic. M-am convins pe deplin ca fara o programare exacta si corecta a activitatilor, rezultatele nu vor fi cele asteptate. Nu scopul este foarte important intotdeauna cat si mijloacele si resursele pe care le folosesti.”

Mihaela Rata, Director Dezvoltare - Paper Plus

 ”In urma celor cateva zile petrecute alaturi de colegii mei am realizat ca este foarte important sa-l cunosti pe omul de langa tine, sa-l intelegi si sa il ajuti cand este nevoie. Daca toti ne-am accepta asa cum suntem si am lucra in echipa totul ar fi mult mai usor. Este bine ca totodata sa ai un scop comun pentru care sa lupti, dar si sa-ti placa ceea ce faci. Daca nu-ti place intr-un mediu poti sa-l schimbi, facandu-l placut, dar e bine sa nu renunti usor: ei sunt colegii tai, incearca sa vezi ce e bun in fiecare.”

Cristina Constantin – Reprezentant vanzari

 

 

 
 
Bookmark and Share

Evenimente Skill Team
Acasa   |    Cine ne recomanda   |    Servicii   |    Aprecieri ale Clientilor   |    Galerie foto   |    Contact


 |  Training  |  Team Power Effect  |  Team Building  |  Master Training Performance  |  Program de Certificare Tematica  |  Training needs assessment  |  Outplacement  |  HR Consulting  |  Assessment  |  Organizational Surveys  |  Performance Evaluation System  |  Employee Induction and Retention  | 


Skillteam ® Copyright 2009 - 2020 | Programare si administrare site Web Activ | IntranetParteneri: | catering bucuresti

Asigurat rca ieftin